TÜDEV Kariyer Planlama Ä°ktisadi Ä°ÅŸletmesi

Gemi iÅŸletmeciliÄŸi yapan Türk ve yabancı tüm denizcilik ÅŸirketlerine baÅŸta Türk gemiadamı olmak üzere farklı milletlerden, profesyonel ve kalifiye, STCW 2010 standartlarına göre uygun eÄŸitim görmüÅŸ ve belgelendirilmeleri yapılmış gemiadamı tedarik etmek, Ggmiadamlarının eÄŸitimi konusunda yardımcı ve yönlendirici olmak, yabancı firmaların Türkiye’de temsilciliklerini yürütmek ve firmalar adına gemiadamı tedarik hizmetlerini saÄŸlamak, bunun yanında, TÜRK DENÄ°Z EĞİTÄ°M VAKFI’nın 2008 yılında kurmuÅŸ olduÄŸu ilk denizcilik temalı Üniversite olan PÎRÎ REÄ°S Üniversitesi ile koordineli çalışarak, Üniversite öÄŸrencilerine ve mezunlarına yüksek standartlarda denizcilik firmaları ile çalışmalarında ve istihdamlarında yardımcı olmak, amacıyla kurulmuÅŸtur.

TÜDEV Kariyer Planlama Ä°ktisadi iÅŸletmesi nasıl çalışır?

TÜDEV KARÄ°YER PLANLAMA Ä°KTÄ°SADÄ° Ä°ÅžLETMESÄ° ise Vakfın altında, 2015 yılının Mart ayının başında, denizcilik sektöründe denizcilere ve denizcilik ÅŸirketlerine hizmet vermek amaçlı kurulmuÅŸtur. Bu Ä°ktisadi Ä°ÅŸletmenin hedefleri arasında, denizcilik piyasasında kalifiye insan gücünü, ihtiyacı olan denizcilik ÅŸirketlerine tedarik etmek ve denizcilere kariyerleri konusunda rehberlik etmek bulunmaktadır.

Gemiadamları için:  TÜDEV Kariyer Planlama Ä°ktisadi Ä°ÅŸletmesi ile çalışmak isteyen ve kurumumuz üzerinden mevcut iÅŸ fırsatlarından yararlanmayı arzu eden gemiadamlarının, sitemize üye olarak özgeçmiÅŸ formunu eksiksiz doldurmaları gerekmektedir. Gemiadamları üye olduktan sonra sitemiz üzerinden yayınlanan iÅŸ fırsatlarına her defasında CV doldurmaya gerek kalmadan anlık olarak baÅŸvurabilirler ve TÜDEV Kariyer Planlama Ä°ktisadi Ä°ÅŸletmesi tarafından uygun iÅŸ imkânları ile kolaylıkla eÅŸleÅŸtirilebilirler. CV formlarının baÅŸvuru dili Ä°ngilizcedir. BaÅŸvuru yapacak olan gemiadamlarının Ä°ngilizce seviyelerinin iyi düzeyde olması ÅŸarttır. TÜDEV Kariyer Planlama Ä°ktisadi Ä°ÅŸletmesi için önemli olan kaliteli gemiadamlarını kaliteli denizcilik firmaları ile buluÅŸturmaktır. Kurumumuz tarafından gemiadamlarını iÅŸe yerleÅŸtirme adı altında hiçbir zaman bedel talep edilmez.

Not: CV’lerin eksiksiz doldurulması önemlidir. Aksi halde, baÅŸvurularınız sisteme dâhil olamayacak ve dikkate alınmayacaktır.

Firmalar için: Kaliteli gemiadamı ihtiyacı olan denizcilik firmaları bu ihtiyaçlarını karşılamak için TÜDEV Kariyer Planlama Ä°ktisadi Ä°ÅŸletmesi ile iÅŸbirliÄŸi yapabilirler. Kurumumuz baÅŸvuru ve taleplerinizi mevcut filonuzun özelliklerine ve ihtiyaçlarına göre deÄŸerlendirecek olup en kısa zamanda tarafınıza dönüÅŸ yapacaktır.

KALÄ°TE; kurumumuzun temel deÄŸerlerinin başında gelmektedir. SaÄŸladığımız hizmet kapsamında kaliteden ödün vermeden, operasyonlarınızın emniyetli bir ÅŸekilde ilerlemesi için TÜDEV Kariyer Planlama Ä°ktisadi Ä°ÅŸletmesi firmanızla iÅŸbirliÄŸi yapmaya hazırdır. Kurumumuz ISO kapsamında 9001:2008 Kaliteli Yönetim Sistemi belgesine sahiptir. Ä°stenilen mevkii ve gemi tiplerine göre, hem zabitan hem de tayfa seviyesinde gemiadamlarını firmanızın gemilerine önerebilmemiz için bizimle iletiÅŸime geçebilirsiniz.

* TÜDEV Kariyer Planlama Ä°kdisadi Ä°ÅŸletmesi kurmunun resmi sayfasına gitmek için tıklayın.